Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la xocolata al microones.
  2. Afegiu-hi de mica en mica tots els ingredients en el mateix ordre de la recepta. No incorporeu un ingredient fins que l’anterior no estigui ben barrejat.
  3. Poseu la barreja en un motlle o emboliqueu-la amb paper film. Reserveu-la 6 h a la nevera.
  4. Barregeu el sucre, la farina i l’aiguardent. Estireu la massa ben fina sobre un paper de forn i coeu-la a 160 ºC uns 5 min, fins que sigui daurada.
  5. Serviu el cremós acompanyat del cruixent.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: