Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa: tritureu tots els ingredients fins a obtenir una consistència cremosa líquida.
  2. Unteu dues safates del deshidratador amb la massa i deshidrateu-la 4 h a 45 ºC.
  3. Gireu-la i deixeu-la 4-5 h més. És important que es pugui desemmotllar.
  4. Amb unes tisores, dividiu cada safata per a quatre porcions.
  5. Per al farciment: peleu i talleu les pastanagues a la juliana.
  6. Talleu els alvocats i els dàtils a tires. 
  7. Poseu els espinacs i els germinats a la crep i enrotlleu-la.

NOTA
Si no teniu deshidratador, podeu assecar la massa posant-la en una safata al forn, a 45 ºC, amb la porta una miqueta entreoberta. Aneu controlant-la fins que estigui deshidratada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: