Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la crep de moca: barregeu tots els ingredients de la crep amb un túrmix i deixeu-ho reposar 24 h. Remeneu bé la massa i prepareu les creps (amb un aparell per fer creps o bé amb una paella antiadherent). Han de quedar primes. 
  2. Per a la nata aromatitzada amb rom vell: semimunteu la nata i afegiu-hi el sucre i el rom vell. Ompliu el full de la crep amb la barreja anterior i emboliqueu-lo com un caneló.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: