Preparació
- Per a la crep: tritureu tots els ingredients junts amb una batedora.
- Poseu una paella antiadherent a escalfar, a foc baix, i afegiu-hi una mica de margarina; espereu que es fongui.
- Afegiu la massa de la crep a la paella i cuineu-la fins que no estigui líquida, gireu-la i cuineu-la 30 s.
- Per a la crema de xocolata: en un bol, barregeu el sucre de llustre i la Maizena. Poseu a bullir la llet i la nata de soja i, quan arrenqui el bull, aboqueu-hi el sucre i la Maizena. Feu coure la mescla 1 min i apagueu el foc.
- Afegiu-hi la xocolata i remeneu-ho fins que tot estigui ben fos. Afegiu-hi el Cointreau i el praliné, i emulsioneu-ho amb una batedora. Reserveu-ho a la nevera i feu-ho servir quan estigui ben fred.
- Poseu la crep en un plat, al mig afegiu-hi força crema de xocolata i enrotlleu-la bé per servir-la. Feu-ne dues per persona.