Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu en un bol la farina, els ous, la llet, un pessic de sal i una cullerada d’oli. Bateu-ho tot i deixeu-ho reposar.
  2. Unteu una paella amb mantega i aneu-hi tirant la pasta de les creps, que us han de quedar ben fines. Reserveu-les.
  3. Poseu 1 l d’aigua al foc i, quan arrenqui el bull, tireu-hi l’arròs i deixeu-lo-hi coure 5 min a foc viu.
  4. En una cassola d’acer inoxidable, poseu-hi 600 ml de llet a bullir amb la pell de llimona. Tireu-hi els grans d’arròs ben escorreguts i deixeu-los-hi coure lentament 12 min més.
  5. Quan estiguin gairebé cuits, traieu la llimona i afegiu-hi el sucre. Remeneu-ho delicadament i coeu-ho 1 min més.
  6. Poseu els 150 ml de llet restant a escalfar i, quan estigui a punt d’arrencar el bull, apagueu el foc i tireu-hi el te. Deixeu-ho infusionar 2 min i coleu-ho. Afegiu la llet perfumada a l’arròs amb llet i deixeu-ho refredar.
  7. Farciu les creps amb l’arròs amb llet. Poseu-hi un polsim de sucre morè al damunt i cremeu-lo amb una pala roent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: