Preparació
Preparació
- Per a la massa de les creps: bateu la farina, la llet, l’ou i una mica de sal fins a obtenir una massa llisa. Si no teniu clar com es fa anar el túrmix, millor que demaneu ajuda a un adult. Un cop ben batut, deixeu-ho reposar.
- Per al farcit: poseu els espinacs congelats coberts d’aigua en una olla al foc i, quan arrenquin el bull, coleu-los i premeu-los bé per extreure’n el màxim d’aigua. Talleu-los menuts.
- En una paella, amb un bon raig d’oli, salteu els espinacs, a foc mitjà, amb les panses i els pinyons. Afegiu-hi una mica de sal i aboqueu-hi la nata líquida. Coeu-ho 2 min, remenant-ho perquè s’integri tot el conjunt. Reserveu-ho.
- Feu les creps. Talleu una patata per la meitat, claveu-la en una forquilla per la part sense pelar i suqueu-la en la mantega fosa. Amb la patata engreixeu la paella.
- A foc fort, aboqueu-hi un cullerot de massa de creps, aneu girant la paella perquè es distribueixi la massa uniformement i, quan hagi quallat, gireu-la.
- Un cop feta la crep, poseu-hi una cullerada de farcit per sobre, tanqueu-la sobre si mateixa i ja la podeu servir.
- Si heu de preparar moltes creps, és millor fer-les primer totes, farcir-les i, al final, escalfar-les al microones o amb un cop de forn.