Preparació
- Per a la massa: barregeu amb el túrmix la llet, els ous, la farina, i la sal. Afegiu-hi la pell de taronja, la mantega fosa i barregeu-ho bé. Deixeu-ho reposar 30 min a la nevera.
- Per a la confitura: trossegeu les maduixes i poseu-les a coure en un cassó a foc lent amb el sucre, el suc de llimona i les espècies. Quan comencin a quedar toves, retireu-les del foc i deixeu-les refredar.
- Per a les creps: aboqueu una mica de massa en una paella i escampeu-la per tota la superfície. Quan sigui cuita d’una cara, gireu la crep i passeu per sobre la superfície la xocolata, de manera que es fongui i quedi una capa fina de xocolata a tota la crep.
- Retireu la crep de la paella i farciu-la amb la confitura de maduixa. Plegueu-la i cobriu-la amb la nata muntada i els fruits secs. Serviu-la immediatament.