Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb unes varetes manuals, bateu l’ou amb la farina i la llet. Afegiu-hi una mica de sal. Si veieu que hi han quedat molts grumolls, podeu demanar a un adult que us ajudi a triturar-ho amb la batedora elèctrica. Quan ho tingueu a punt, és ideal deixar-ho reposar 30 min, però si no ho feu no passa res.
  2. Foneu una mica de mantega.
  3. Talleu la patata i lclaveu-la en una forquilla. Unteu la mitja patata en mantega fosa i feu-la servir per engreixar la paella, que no ha de ser gaire gran, perquè la pogueu manipular bé.
  4. Aboqueu un cullerot de massa de creps sobre la paella i voltegeu-la amb el canell, perquè ompli tota la superfície de la paella. Espereu 1 min i, amb una pala de fusta, gireu la crep. Coeu-la per l’altre costat.
  5. Poseu una llenca de pernil dolç, un tros de mozzarella i un grapat d’avellanes picades sobre la crep. Enrotlleu-la, amb l’ajut de la pala de fusta, i serviu-la immediatament.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: