Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a les creps: barregeu amb el túrmix tots els ingredients i deixeu-ho reposar 30 min a la nevera. Coeu les creps ben fines en una paella untada amb una mica de mantega. Reserveu-les.
  2. Per a la salsa: en una paella, feu un caramel daurat amb el sucre. Incorporeu-hi la meitat del suc de taronja, la pela ratllada, la mantega i la meitat del licor. Deixeu-ho reduir fins a la meitat.
  3. Introduïu una crep a la salsa i deixeu que se n’impregni bé. Doblegueu-la per la meitat i altre cop per la meitat. Retireu-la de la paella i feu el mateix amb la resta de creps.
  4. Afegiu la resta de suc a la salsa, poseu les creps a la paella i flamegeu-les amb el licor reservat. Serviu-les immediatament.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: