Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. En un bol gran, batem l’ou. Hi afegim la llet, hi dissolem el sucre i hi tamisem la farina.
  2. Ho barregem i ho deixem reposar.
  3. Demanem ajuda a un adult per coure les creps. Primer, tallem la patata per la meitat i la clavem en una forquilla. Suquem la patata en la mantega fosa i untem la paella amb la mantega.
  4. Vessem un cullerot de la barreja a la paella i, ràpidament, la tombem perquè la massa s’hi escampi còmodament. Quan estigui cuita per un costat, la girem amb una espàtula i la coem per l’altre costat.
  5. Omplim la crep amb crema de cacau, plàtan tallat a dauets i maduixots tallats.
  6. La tanquem i la servim.

El consell

  • Prova de substituir la farina de blat per farina de fajol, un gra molt ric en hidrats de carboni que no conté gluten. Faràs una autèntica galette bretone!
  • A moltes receptes per fer postres veuràs que et demanen que tamisis la farina. Aquest pas consisteix a passar la farina per un tamís o per un colador. Per fer-ho, cal posar la farina dins el colador i donar-hi copets suaus amb la mà que tinguis lliure, perquè vagi caient. D’aquesta manera, es formen menys grumolls a les masses i el resultat és molt més esponjós.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: