Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Descongeleu el bacallà dessalat i escorreu-lo. Traieu-ne la pell i les espines i esmolleu-lo.
  2. Daureu els alls tallats a làmines i afegiu-hi el bacallà. Aneu-ho remenant durant 10 min i reserveu-ho.
  3. Coeu la ceba a la juliana i el pebrot italià tallat a tires. Un cop cuits, afegiu-hi el tomàquet fregit i incorporeu-hi el bacallà i el pebrot del piquillo tallat a trossets. Deixeu que es vagi fent durant 20 min.
  4. Incorporeu-hi la patata (prèviament una mica cuita) i deixeu-ho coure 5 min més.
  5. Apagueu el foc i, immediatament després, afegiu-hi l'ou batut. Aneu-ho remenant fins que qualli.
  6. Feu el roux. Incorporeu-hi el bacallà i la llet fins a formar la massa de la croqueta.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: