Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu la ceba, la pastanaga i els porros a trossos. Deixeu-los daurar en una paella untada amb mantega. Un cop cuits, incorporeu-hi el pit de pollastre sencer i cobriu-ho amb vi negre. Deixeu-ho reposar tota la nit a la nevera. L’endemà, feu-ho coure a foc lent 45 min. 
  2. Retireu el pit de pollastre i coleu la salsa. Trinxeu el pit i reduïu la salsa. Desfeu la mantega, incorporeu-hi la farina i afegiu-hi el pollastre trinxat. Afegiu-hi la llet, calenta, i la salsa reduïda. Un cop la massa estigui llesta, deixeu-la reposar a la nevera. L'endemà, elaboreu les croquetes i passeu-les per ou batut i pa ratllat. 
  3. Fregiu les croquetes amb oli d’oliva al voltant de 170 ºC. Una vegada fregides, passeu-les per paper absorbent i serviu-les calentes. Nota: vigileu que la salsa de vi no quedi massa àcida.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: