Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a l’arròs amb llet: cobriu l’arròs amb aigua i feu que arrenqui el bull. Escorreu-lo.
  2. Coeu l’arròs a foc lent amb la llet, la pela de taronja, la pela de llimona, el sucre i la canyella, 25 min.
  3. Passeu-ho pel túrmix. Afegiu-hi l’agar-agar i escalfeu-ho fins a 90 ºC, sense parar de remenar. Estireu-ho en una safata d’alumini petita de 2 cm d’alt. Deixeu-ho a la nevera 3 h i talleu-ho a daus de 2 x 2 cm.
  4. Arrebosseu els daus d’arròs amb llet passant-los per la farina, l’ou batut i el brioix ratllat. Reserveu-los a la nevera.
  5. Per a la crema de torró de Xixona: barregeu i escalfeu la llet amb el torró fins a obtenir una crema semilíquida i deixeu-ho refredar.
  6. Per a la taronja caramel·litzada: talleu la taronja amb la pela a dauets i salteu-la en una paella amb el sucre, fins que estigui confitada.

MUNTATGE

Fregiu els daus d’arròs amb llet en oli de gira-sol, a 160 ºC. Escorreu-los sobre un paper absorbent i serviu-los acompanyat d’una mica de crema de Xixona i taronja confitada.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: