Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

 Croquetes de calçot i Nandu Jubany
Croquetes de calçot i Nandu Jubany
  1. Talleu els calçots escalivats a rodanxes d'1 cm de gruix.
  2. Daureu lleugerament els calçots amb la mantega i incorporeu-hi la farina.
  3. Feu el roux i coeu-ho 5 min a foc suau.
  4. Incorporeu-hi la llet bullint i remeneu-ho suaument.
  5. Afegiu-hi la sal i el pebre i coeu-ho 20 min a foc suau, remenant sovint perquè no s’enganxi.
  6. Deixeu-ho refredar i reserveu-ho.
  7. Per formar les croquetes, feu boles de 40 g i passeu-les per l'ou pasteuritzat i el pa de pagès ratllat.
  8. Com a suggeriment, acompanyeu-ho amb un romesco emulsionat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: