Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Traieu el greix de la cua i talleu-la per racions. 
  2. En una paella, de tipus parisien, amb oli d'oliva, fregiu-hi la cua de bou, salpebrada i enfarinada. 
  3. Poseu a fondejar les verdures, incorporeu-hi la cua i mulleu-ho amb el vi negre. 
  4. Passeu-ho tot a una olla profunda i feu-ho coure 5 h. 
  5. Deixeu-ho reposar, traieu l'os de la carn i deixeu-ho refredar. 
  6. Foneu la mantega i afegiu-hi la farina, per fer un roux. 
  7. Afegiu-hi la llet i no deixeu de remenar-ho. 
  8. Afegiu-hi la cua de toro esmicolada. Deixeu-ho refredar. 
  9. Doneu forma de croquetes a la massa, passeu-les per ou i pa ratllat i fregiu-les en una paella amb oli abundant calent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: