Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la beixamel: foneu la mantega en un cassó, a foc molt lent. Afegiu-hi tanta farina com accepti la mantega, fins a obtenir un roux, una massa compacta, no gaire seca i pastosa, ni gaire líquida. Aneu-hi afegint la llet mentre ho remeneu amb una cullera de fusta o unes varetes, fins a obtenir una salsa espessa, amb la textura d’un puré molt lleuger. Deixeu-ho coure uns segons i retireu-ho del foc.
  2. Afegiu a la beixamel uns encenalls de pernil dolç molt picat i un ou dur picat finament, salpebreu-ho i reserveu-ho.
  3. Deixeu refredar la massa i formeu les croquetes. Passeu-les per farina, ou batut i pa ratllat. Fregiu-les en oli calent abundant i poseu-les sobre paper absorbent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: