Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu les panses en remull. Quan hagin doblat el volum, escorreu-les i reserveu-les.
  2. Renteu els espinacs i coeu-los al vapor, 5 min. Deixeu-los refredar una mica. Premeu-los amb les mans per extreure’n l’aigua i talleu-los fins.
  3. Peleu l’all i piqueu-lo fi. Reserveu-lo.
  4. Talleu la cansalada a daus no gaire grossos (d’1 cm, com a màxim) i reserveu-la.
  5. Escalfeu una paella ampla a foc lent, amb oli. Afegiu-hi els pinyons i la cansalada, i deixeu que es daurin a foc lent. Moveu-los de tant en tant, perquè es coguin de manera uniforme. Un cop daurats, afegiu-hi l’all i deixeu que s’enrosseixi. Abans que agafi massa color, mescleu-hi els espinacs i les panses escorregudes. Apugeu el foc i salteu-los a foc viu, 5 min.
  6. Rectifiqueu-ho de sal i pebre i tritureu-ho.
  7. Hidrateu la gelatina amb aigua freda. Quan estigui tova, escorreu-la i premeu-la, per eliminar-ne l’aigua. Barregeu-la amb el brou de pollastre tebi i deixeu que s’hi desfacin.
  8. Afegiu-hi els espinacs triturats i la nata. Remeneu-ho bé i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  9. Decanteu el líquid i deixeu-lo refredar en una plata, coberta amb paper film. Cobriu-lo amb un tros de film, perquè no s’hi faci una crosta.
  10. Quan la massa hagi agafat cos, separeu-ne petites porcions i emboliqueu-les, amb forma cilíndrica, amb un tros de massa fil·lo. Segelleu-ne els extrems amb mantega fosa i arrebosseu els farcellets amb l’ou batut i el pa ratllat o la farina de galeta.
  11. Fregiu les croquetes i escorreu-les sobre un paper absorbent abans de servir-les.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: