Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu les pastanagues i ratlleu-les.
  2. Amb l’ajut d’un adult, coeu la pastanaga a foc lent en una cassola amb un raig d’oli, uns 5 min.
  3. Mentrestant, talleu el carbassó a dauets, amb pela i tot. Afegiu-lo a la paella amb la pastanaga.
  4. Esmicoleu el confit d’ànec i barregeu-lo amb les pastanagues i el carbassó. Espereu que es refredi.
  5. Al centre de la làmina de pasta bric, poseu-hi una cullerada de barreja de confit amb pastanaga i carbassó, i una cullerada de semicuit. Emboliqueu-lo i tanqueu bé el paquet.
  6. Coeu-ho al forn calent, a 180 ºC, uns 10 min, o fins que la pasta bric tingui un to daurat. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: