Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la patata confitada: peleu i talleu les patates a làmines fines i cobriu-les amb l’oli de cacauet. Deixeu-les a foc molt fluix fins que siguin cuites. Al final de la cocció rectifiqueu-ho de sal. 
  2. Salpebreu les guatlles, unteu-les amb la mel i passeu-les per la farina d’ametlla. Poseu-les en una plata de forn amb un raig d’oli d’oliva. 
  3. Escalfeu el forn a 180º C i enforneu les cuixetes 15 min.
  4. Muntatge: serviu-ho amb un fons de patata i, a sobre, les cuixetes de guatlla. Opcionalment, acabeu-ho amb trossos de cacauet.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: