Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu i talleu els plàtans i les peres a dauets.
  2. Poseu-ho a la base d’una safata de forn.
  3. Per sobre, poseu-hi la xocolata trossejada.
  4. En un bol, poseu la mantega freda tallada a daus, la farina i el sucre. Barregeu-ho amb els dits fins que quedi amb una textura semblant a la sorra.
  5. Amb aquesta barreja, cobriu els daus de pera, plàtan i xocolata.
  6. Demaneu ajuda a un adult per enfornar-ho, a 180 ºC, 30 min.
  7. Traieu el crumble del forn i us el mengeu calentó.

El consell

  • El crumble també queda boníssim si hi poseu altres fruites. Per exemple, podeu fer-lo amb trossets de poma, amb raïm o amb fruita vermella. També queda molt bé si hi poseu una mica de fruita seca tallada a trossets. Li donarà un toc cruixent la mar de bo!
  • A l’hora de servir-lo, acompanyeu el crumble d’una bola de gelat de vainilla. Veureu quines postres tan delicioses!

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: