Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu i talleu les peres a daus i repartiu-los al fons dins d'una safata de forn.
  2. Per al crumble: munteu la mantega a punt de pomada amb el rovell d'ou i el sucre, fins que doblin el volum.
  3. Tamiseu, junts, l'impulsor i la farina. Barregeu-ho amb la resta.
  4. Cobriu els daus de pera amb la massa i enforneu-ho tot junt a 160 ºC, 25 min. Serviu-ho tebi.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: