Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la massa de pasta brisa: barregeu la farina amb la sal i afegiu-hi la mantega tallada a daus i ben freda. Treballeu la massa i afegiu-hi el sucre i l’ou. Treballeu-la una mica més fins que us quedi una bola i deixeu-la reposar 30 min a la nevera.
  2. Un cop freda, estireu la massa amb un corró i poseu-la en un motlle circular encamisat d’uns 30 cm de diàmetre.
  3. Per al farcit: peleu les pomes, traieu-ne el cor i talleu-les a làmines fines. Mescleu-les amb la resta d’ingredients i deixeu-les reposar uns 10 min a la nevera.
  4. Per al crumble: mescleu els cinc ingredients amb les mans fins que us quedi una mena de sorra gruixuda. Reserveu-la uns instants a la nevera perquè agafi cos.
  5. Ompliu la massa que teníeu al motlle amb la mescla de pomes (prèviament colada) i escampeu-hi el crumble per sobre.
  6. Coeu el pastís 45 min a 180 ºC (heu de comprovar la cocció de tant en tant). Un cop cuit, deixeu-lo refredar i desemmotlleu-lo. Ja estarà a punt per servir.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: