Preparació
- Dissoleu el llevat en la llet, a temperatura ambient. En un bol, barregeu la farina, el sucre i la sal. Incorporeu-hi la llet amb el llevat i la mantega pomada. Barregeu-ho, tapeu-ho amb un drap i deixeu-ho fermentar 30 min.
- Barregeu l’impulsor amb l’aigua. Incorporeu-ho a la massa anterior i torneu-ho a deixar reposar 30 min.
- Unteu amb oli uns cèrcols de 8 cm de diàmetre. Col·loqueu-los al mig d’una paella calenta, lleugerament untada amb oli. Aboqueu la massa dins de cada cèrcol, a un gruix d’entre 0,5 i 1 cm. Coeu els crumpets a foc baix, fins que se’ls assequin lleugerament les parets i es formin foradets a la massa.
- Traieu els cèrcols amb compte. Gireu els crumpets i coeu-los per l’altra cara. Repetiu l’operació amb tota la massa, untant cada vegada els cèrcols amb oli.
- Serviu els crumpets calents amb mantega i melmelada.