Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Dissoleu el llevat en la llet, a temperatura ambient. En un bol, barregeu la farina, el sucre i la sal. Incorporeu-hi la llet amb el llevat i la mantega pomada. Barregeu-ho, tapeu-ho amb un drap i deixeu-ho fermentar 30 min.
  2. Barregeu l’impulsor amb l’aigua. Incorporeu-ho a la massa anterior i torneu-ho a deixar reposar 30 min.
  3. Unteu amb oli uns cèrcols de 8 cm de diàmetre. Col·loqueu-los al mig d’una paella calenta, lleugerament untada amb oli. Aboqueu la massa dins de cada cèrcol, a un gruix d’entre 0,5 i 1 cm. Coeu els crumpets a foc baix, fins que se’ls assequin lleugerament les parets i es formin foradets a la massa.
  4. Traieu els cèrcols amb compte. Gireu els crumpets i coeu-los per l’altra cara. Repetiu l’operació amb tota la massa, untant cada vegada els cèrcols amb oli.
  5. Serviu els crumpets calents amb mantega i melmelada.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: