Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la cua de bou a rodelles de dos o tres dits i enrossiu-la en una cassola amb un raig d’oli juntament amb les pastanagues tallades a rodelles i la ceba a la juliana a tires fines.
  2. Un cop ben daurada, remulleu-la amb el vi negre i la ratafia. Estofeu-la durant 4 h en una cassola tapada a foc lent.
  3. Ja cuita, desosseu la cua, poseu la carn en un paper d’alumini i farciu-la amb la botifarra tallada a bastonets. Acabeu de farcir-la de carn i emboliqueu-la. Deixeu-la refredar a la nevera perquè agafi cos.
  4. Quan estigui freda, racioneu-la i emboliqueu-la amb la mantellina. Rostiu-les al forn 10 min a 190 ºC. D’altra banda, reduïu el suc de la cocció fins que agafi densitat. Acabeu el plat posant les trompetes de la mort saltades per sobre la cua.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: