Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els alls i confiteu-los a foc suau amb oli d’oliva. Peleu, netegeu i renteu les cuetes. Traieu-ne els dos filets i poseu-los en una plata de forn amb el parell d’alls a sobre i cobriu-ho amb els talls prims de cansalada.
  2. Regueu les cuetes amb una mica d’oli d’alls i poseu-les a rostir al forn a la màxima potència, fins que la cansalada s’hagi enrossit.
  3. Muntatge: disposeu verdures tallades a tires primes, cuites al dente, en el fons d’un plat calent, amb el rap a sobre. Al damunt, poseu-hi la cansalada ben enrossida. Regueu-ho tot amb una mica del suc de cocció. Juntament amb les verdures s’hi poden posar també algunes algues, hi aniran molt bé. Decoreu-ho amb meitats de cirerols.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: