Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Passeu les cuixes d'ànec per una flama per netejar les plomes i rasqueu-les amb un ganivet. Renteu-les amb aigua. Cal eixugar-les bé amb un drap.
  2. Salpebreu les cuixes per ambdues bandes i poseu-les en una cassola amb oli d'oliva. Deixeu-les confitar a foc molt suau, 8 o 9 h.
  3. Mentrestant, poseu les mandarines en un cassó, pelades, amb el sucre, la llimona tallada a daus i el moscatell. Coeu-les a foc baix i remenant-ho fins aconseguir una textura suau.
  4. Per decorar el plat podeu confitar un parell de mandarines en pell, tallades a rodanxes, en un almívar fluix. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: