Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una safata de forn, poseu les dues cuixes de xai, els tomàquets, oberts per la meitat, les cebes, tallades a quarts, els alls, picats, el canonet de canyella i l’anís estrellat, saleu-ho i ruixeu-ho amb un rajolí d’oli d’oliva i un got de vi blanc. Feu-ho coure al forn 15 min, a 190 ºC.
  2. Passat aquest temps, s’haurà consumit el vi: afegiu-hi aigua de manera gradual, durant tota la cocció. Feu-ho coure 45 min més. Gireu les cuixes perquè es daurin bé. Serviu-ho tot just sortit del forn.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: