Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la cuixa: tritureu l’all, el vi negre, l’oli, la menta i el julivert amb un túrmix.
  2. Escalfeu el forn a 170 ºC.
  3. Unteu la cuixa per tot arreu amb el llard de porc, salpebreu-la i poseu-la en una safata de forn. No us passeu amb el llard, és un greix saturat i pot quedar un plat feixuc. Amb un pinzell, pinteu la peça de carn amb la barreja d’oli i herbes i poseu-la al forn; el càlcul del temps de cocció depèn del pes de la peça (1 h per cada quilo). 
  4. Mentre tingueu la peça al forn és important que l’aneu pintant amb la resta de la barreja, fins que estigui cuita. Si voleu que la pell de la peça us quedi cruixent, l'últim quart d'hora de cocció heu d'anar apujant progressivament la temperatura del forn.
  5. Per al puré: bulliu les patates senceres i sense pelar en aigua amb sal i dues fulles de llorer.
  6. Quan estiguin cuites, deixeu-les refredar uns minuts, peleu-les i passeu-les per un passapurés. Afegiu-hi la mostassa i la sàlvia tallada a la juliana, i salpebreuho. Acabeu el puré amb oli.
  7. Serviu la cuixa amb el puré.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: