Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Feu uns talls en forma de rombe a la pell de la cuixa de xai.
  2. Tritureu l’oli d’oliva amb el pebre, un xic de sal, el comí i el bitxo.
  3. Mescleu l’oli amb la cuixa i deixeu-la 24 h a la nevera.
  4. Mescleu la mel amb el suc de llimona, la pela de llimona i tres grans d’all pelats i aixafats. Afegiu-hi un xic d’oli i reserveu-ho.
  5. Piqueu les herbes fresques (el romaní, la farigola i el julivert) i reserveu-les.
  6. Rostiu la cuixa de xai al forn, a 180 oC, 1 h 30 min.
  7. A mitja cocció, poseu-hi la mescla que heu fet amb la mel i aneu tombant la carn de tant en tant, per a una cocció uniforme.
  8. Afegiu-hi les patates, amb la pela ben neta i tallades per la meitat; continueu la cocció 20 min més i afegiu-hi les pomes, sense el cor, sense pelar i tallades a grills.
  9. Acabeu de coure la carn, les patates i les pomes al forn.
  10. Quan hàgiu tret la carn del forn, afegiu-hi les herbes picades fresques i deixeu-ho reposar 5 min.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: