Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu les cuixes i salpebreu-les.
  2. Farciu-les amb els calçots i les prunes.
  3. Un cop farcides, lligueu-les amb un fil de cotó.
  4. Poseu en una cassola les cuixetes lligades, la sal i el pebre a gust.
  5. Afegiu-hi l’oli, les cebes tallades, el mig litre de vi cabernet, la cabeça d’alls, la canyella i el brou dels menuts.
  6. Rostiu-ho lentament al forn unes 2 h.
  7. Feu salsa de la bresa i serviu-la amb les cuixetes.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: