Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per als cupcakes: amb unes varetes elèctriques, blanquegeu els ous amb el sucre. Incorporeu-hi la mantega fosa. Incorporeu-hi la nata líquida. Finalment, incorporeu-hi la farina, l’impulsor i el coco ratllat.
  2. Ompliu els motlles unes dues terceres parts i coeu-los 20 min a 180 ºC.
  3. Amb l’ajut d’un ganivet, feu un forat a la superfície dels cupcakes. Ompliu-los amb almívar de llet i torneu a tapar el forat.
  4. Per a la cobertura: amb unes varetes elèctriques, barregeu la mantega, el sucre i l'almívar de llet fins que quedi ben fi.
  5. Incorporeu-hi el formatge i continueu batent-ho fins que s’integri bé.
  6. Amb l’ajut d’una mànega de pastisseria, coroneu els cupcakes.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: