Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu a daus el formatge i la pastanaga pelada. 
  2. Coeu els espàrrecs verds.
  3. Ratlleu la coliflor amb el forat fi del ratllador i salteu-la lleugerament a la paella amb un rajolí d'oli d'oliva verge extra i una mica de sal per donar-li un toc cruixent, però sense que perdi el toc fresc i floral que té aquesta verdura en cru.
  4. Serviu-la en un plat i acompanyeu-la d'uns daus de formatge Emmentaler AOP, uns daus petits de pastanaga, panses, espàrrecs verds cuits a trossets, tomàquets cherry i l'amaniment que més us agradi. Mengeu-la a temperatura ambient.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: