Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la ceba a la juliana i l’all a tires. Ofegueu-los amb un parell de cullerades d’oli en una paella gran.
  2. Peleu i talleu la pastanaga i afegiu-la al saltat. Poseu-hi sal i pebre vermell i ofegueu-ho uns minuts.
  3. Afegiu-hi els calamars, nets i marcats longitudinalment, perquè no s’encongeixin, i salpebrats.
  4. Incorporeu-hi les verdures, rentades i tallades a tires. Coeu-ho fins que els calamars i les verdures estiguin grenyals, 20 min.
  5. Afegiu-hi el cuscús, barregeu-ho bé i poseu-hi l’aigua o el brou, calent. Deixeu-ho coure uns minuts, fins que el cuscús estigui al punt.
  6. Serviu-ho amb julivert picat amb un gra d’all. Podeu servir-lo fred o calent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: