Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu a bullir el mateix volum d'aigua que de cuscús; aboqueu-la sobre el cuscús i retireu el recipient del foc. 
  2. Tireu-hi un rajolí d'oli, tapeu-ho i deixeu que el cuscús absorbeixi el líquid. 
  3. Poseu-lo en una plata i separeu els grans amb una forquilla.
  4. Deixeu-lo refredar. 
  5. Talleu els dàtils en sentit longitudinal, en vuit parts.
  6. Traieu les fulles de menta de les branquetes, renteu-les i assequeu-les.
  7. Col·loqueu el cuscús als plats i, a sobre, les fulles de menta i els dàtils. 
  8. Feu la vinagreta barrejant tots els ingredients i afegiu-la al cuscús. 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: