Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu el salmó a daus d’1,5 cm i poseu-los a macerar en un recipient amb 250 ml d’oli d’oliva, sal grisa, pebre en gra i 75 ml de vinagre de cava. Deixeu-ho macerar a la nevera un mínim de 8 h. 
  2. Per a la vinagreta: netegeu bé i talleu els bolets. Salteu-los lleugerament. Talleu les verdures finament (pebrot verd i vermell i ceba) i prepareu la vinagreta barrejant els bolets, les verdures, oli i vinagre, i rectifiqueu-ho de sal i pebre.
  3. Emplateu els daus de salmó i amaniu-los amb la vinagreta de bolets.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: