Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Polvoritzeu l’arròs amb un molinet de cafè ben net (també es pot fer amb farina d’arròs ja polvoritzada).
  2. Barregeu amb el túrmix tots els ingredients, excepte la gelatina. Coeu-ho en un cassó al foc durant 17 min, remenant-ho constantment per tal que no s’enganxi.
  3. Mentrestant, remulleu la gelatina en aigua freda i, passats els 17 min, dissoleu-la a l’arròs encara calent. Aboqueu-ho dins un motlle caramel·litzat i deixeu-ho refredar. Serviu-ho ben fresquet de la nevera.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: