Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Tritureu les nous de macadàmia, procurant que quedin una mica gruixudes.
  2. Poseu-les en un recipient, afegiu-hi el cacau en pols i barregeu-ho.
  3. Afegiu-hi l’atzavara i barregeu-ho fins a aconseguir una textura homogènia.
  4. Peleu les peres i ratlleu-les en forma de palla.

MUNTATGE

  1. En un plat, poseu un motlle sense fons, ompliu-lo amb la barreja de les delícies de cacau i formeu una galeta.
  2. Traieu el motlle i afegiu-hi per sobre les peres ratllades.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 287

L'HORA LILA. UN MENÚ DELICIÓS PER CELEBRAR EL TALENT FEMENÍ

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Oriol Casals

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: