Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Dividiu el mató en dos recipients petits.
  2. Ratlleu la remolatxa fina, escorreu-ne el suc i barregeu-ho amb una de les racions de formatge. Amaniu-ho amb oli d’oliva, unes gotes de vinagre (opcional), sal i un pessic de pebre.
  3. Afegiu una culleradeta de cúrcuma a l’altra porció de formatge i amaniu-ho de la mateixa manera.
  4. Talleu les verdures en bastons i serviu-les d’acompanyament. També ho podeu acompanyar amb bastonets o fruita seca.

CONSELL
Podeu fer servir el mató com a base amb altres ingredients, com coriandre, espinacs, cogombre, etc.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: