Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu tots els ingredients al vas i programeu 30 s a velocitat progressiva (5-10). Amb l'espàtula, feu baixar les restes de fruita de la tapa i de l'interior del vas cap a les ganivetes. Programeu-ho a 30 min, 100 ºC, velocitat 5.
  2. Quan faltin 10 min per acabar el temps programat, retireu el cubilet perquè s'evapori i es caramel·litzi la barreja.
  3. Col·loqueu el cistell recolzat a les seves quatre potes sobre la tapa per evitar esquitxades.
  4. Aboqueu la barreja en un recipient i deixeu-la refredar en un lloc fresc.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: