Preparació
- Per al pa de pessic: munteu els ous amb el sucre i la mel a mitja velocitat fins a obtenir un batut esponjós.sense deixar de batre-ho, afegiu-hi l’aigua i la sal i, quan estigui ben barrejat, pareu de batre-ho.
- Tamiseu la farina amb l’impulsor i afegiu-ho a la preparació anterior. Mescleu-ho amb cura. Deixeu-ho reposar 30 min a la nevera.
- Poseu, amb una mànega de pastisseria,b 40 g de massa en una paella a foc mig (100 ºC). Coeu-ho per ambdues cares. Feu dos discos per cada dorayaki.
- Per a la compota: espinyoleu les cireres. Tritureu-les per fer un puré i coleu-ho.
- Poseu el puré en un cassó i escalfeu-ho a foc lent, fins arribar a uns 40 ºC. Afegiu-hi el sucre i la pectina, remenantho contínuament amb unes varetes. Porteu la barreja a 80 ºC, fins que comenci a bullir i espessir-se. Retireu-ho del foc i reserveu-ho a la nevera. La pectina és una fibra natural que us espessirà, amb menys sucre i temps de cocció, les conserves.
- Entre dos discos de pa de pessic dorayaki, poseu-hi 50 g de compota. Les broques de la mànega de pastisseria permeten fer dibuixos. Refrigereu-ho fins al moment de servir-ho.