Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desfeu els quatre fulls de gelatina en aigua freda. 
  2. Barregeu el Martini blanc dolç amb el rajolí de ginebra i poseu-ho a escalfar a 25 ºC. 
  3. Una vegada fosa la gelatina, escorreu-la bé i incorporeu-hi el Martini calent. 
  4. Ompliu unes miniflameres amb una oliva cadascuna. A sobre aboqueu-hi el Martini barrejat amb la gelatina. Deixeu-les refredar a la nevera 2 h.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: