Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la tempura: mescleu la farina, l’aigua i el llevat, a poc a poc, i al final poseu-hi la clara i la sal.
  2. Per al puré de poma: poseu a coure, tapats, tots els ingredients, fins que siguin cuits, i tritureu-los. Reserveu-ho.
  3. Traieu el budell de la botifarra, modeleu-la com una hamburguesa i marqueu-la a la planxa.
  4. Passeu per la tempura el botifarró i fregiu-lo en oli calent abundant.
  5. En un plat rectangular poseu una llàgrima de puré de poma.
  6. En un costat del plat, poseu-hi una base de poma, la botifarra a sobre i tapeu-ho amb l’altra làmina de poma.
  7. A l’altra banda del plat, poseu-hi els trossos de botifarró muntats i travessats amb una broqueta.
  8. Acompanyeu el plat amb una llesca de pa torrat. 

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: