Preparació
- Per a les cireres lactofermentades: tritureu el suc de llimona amb el gingebre pelat, el xarop d’atzavara i l’aigua.
- Netegeu les cireres i introduïu-les en un pot de vidre gran i de tancament hermètic junt amb el líquid preparat, la pela de taronja, la canyella i el cardamom. Deixeu-ho fermentar de 3 a 5 dies a temperatura ambient (a l’estiu anirà més ràpid, a l’hivern menys), en un lloc fosc. Quan estiguin al gust, guardeu-les a la nevera.
- Per a la base: poseu tots els ingredients en un vas de batedora i tritureu-ho.
- Cobriu la base d’un motlle o un anell metàl·lic amb paper sulfuritzat i cobriu-ho amb la massa de la base, pressionant-la amb els dits.
- Per al cremós: poseu tots els ingredients en el vas de la batedora i tritureu-los fins a obtenir una crema sedosa.
- Per al muntatge: acabeu d’omplir el motlle i deixeu-lo tota la nit a la nevera perquè s’endureixi. Desemmotlleu-ho amb cura i acabeu-ho amb les cireres lactofermentades.