Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Pastís de xocolata amb cireres
Pastís de xocolata amb cireres Teresa Carles
  1. Per a les cireres lactofermentades: tritureu el suc de llimona amb el gingebre pelat, el xarop d’atzavara i l’aigua.
  2. Netegeu les cireres i introduïu-les en un pot de vidre gran i de tancament hermètic junt amb el líquid preparat, la pela de taronja, la canyella i el cardamom. Deixeu-ho fermentar de 3 a 5 dies a temperatura ambient (a l’estiu anirà més ràpid, a l’hivern menys), en un lloc fosc. Quan estiguin al gust, guardeu-les a la nevera.
  3. Per a la base: poseu tots els ingredients en un vas de batedora i tritureu-ho.
  4. Cobriu la base d’un motlle o un anell metàl·lic amb paper sulfuritzat i cobriu-ho amb la massa de la base, pressionant-la amb els dits.
  5. Per al cremós: poseu tots els ingredients en el vas de la batedora i tritureu-los fins a obtenir una crema sedosa.
  6. Per al muntatge: acabeu d’omplir el motlle i deixeu-lo tota la nit a la nevera perquè s’endureixi. Desemmotlleu-ho amb cura i acabeu-ho amb les cireres lactofermentades.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: