Preparació
Preparació
- Talleu el pollastre a làmines fines, un tipus de tall que, en cuina, anomenem a la juliana. Salpebreu-lo.
- Com sempre que feu anar els fogons, demaneu ajuda a un adult. En una paella gran, poseu un raig d’oli i, quan sigui calent, salteu el pollastre fins a enrossir-lo. Reserveu-lo.
- Buideu el pebrot de llavors i talleu-lo a la juliana. Peleu i talleu la pastanaga a tires fines.
- A la paella del pollastre, afegint-hi una mica d’oli, salteu les verdures, a foc mitjà, uns 5 min. Salpebreu-les. Si queden una mica crues no passa res. Quan les tingueu a punt, reserveu-les.
- Talleu el peu dels xampinyons i els rentem. Talleu-los a làmines i coeu-los, a la paella, a foc mitjà, amb un raig d’oli, fins que perdin l’aigua.
- Munteu el durum. Al centre, poseu el pollastre, les verdures i els xampinyons. A sobre, poseu-hi un tall de mozzarella. Emboliqueu-ho i passeu-ho per la paella, amb un raig d’oli, fins a enrossir-ho.
- Traieu-lo de la paella i talleu-lo per la meitat. Porteu-lo a taula amb un bol amb una mica de salsa de soja, per sucar-lo.
Ho sabies?
- En turc, la paraula 'dürüm' significa ‘rotlle’. I aquest nom també és el d’un dels plats més coneguts de la seva cuina. Es tracta d’uns rotlles ben bons embolicats amb pa i que se solen farcir de diferents tipus de verdures i de carn.