Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu molt petits els pebrots i el carbassó. Salteu-ho en una paella amb oli d’oliva molt calent.
  2. Mentrestant, amb les espines del bacallà, les verduretes i els tomàquets feu un sofregit en una cassola. Un cop sofregit, hi poseu aigua, ho deixeu 30 min i ho passeu pel colador i reserveu.
  3. En la mateixa cassola afegiu-hi la ceba tendra, deixeu-la enrossir i afegiu-hi l’arròs, salteu-ho i mulleu-ho amb un bon raig de vi blanc.
  4. Tot seguit, aneu-ho mullant amb el brou de verdures a poc a poc com si fos un risotto. Afegiu-hi la mantega i les verdures saltades.
  5. Poseu a coure el bacallà en una paella molt calenta amb una mica d’oli d’alls i el passeu al forn 5 min a 180 ºC.
  6. Repartiu l’arròs amb les verduretes, el brou de les espines molt calent i, pel damunt, un bon raig d’oli d’oliva (i, opcionalment, algunes herbes aromàtiques). Si ho barregeu tot, serà com un arròs sucós de bacallà.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: