Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Demaneu a un adult que us talli el carbassó amb l’ajut d’una mandolina o d’un pelador. Han de quedar unes làmines ben fines.
  2. Estireu el filet de bruixa i poseu-hi una làmina de carbassó i una làmina de pernil tallat ben fi. Al centre poseu-hi els festucs picats. Enrotlleu el filet i tanqueu-lo amb un escuradents.
  3. Per a la salsa: talleu la part blanca del porro amb unes tisores. Amb l’ajut d’un adult, coeu-lo amb una cullerada de mantega, a foc lent, uns 3 min. Afegiu-hi el suc de taronja i bulliu-ho a foc lent uns minuts més. Salpebreu-ho. Diluïu la Maizena en una mica d’aigua freda i aboqueu-la a la salsa. Si no us agrada que hi quedin trossos, la podeu triturar.
  4. Poseu els rotlles en un recipient apte per a microones, ruixeu-los amb una mica d’oli i coeu-los 2 min a potència màxima. 

El consell

Aquesta recepta dóna molt de joc, perquè permet inventar tota mena de farcits. Només heu de tenir en compte que els ingredients han de ser molt primets o estar ben picadets.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: