Preparació
- Amb un ganivet, talleu el pernil a daus de 0,5 cm. Barregeu-los amb la mozzarella. Salpebreu-ho.
- Agafeu una circumferència de massa i poseu-vos-la al palmell de la mà. Amb l’altra mà, agafeu una cullera i ompliu-la amb el farciment, que posareu al centre de la massa, de manera que quedi la vora a punt per doblegar-la i formar un semicercle. Ajunteu les vores de la circumferència i pressioneu-les amb força amb el dit gros i l’índex, intentant que les dues vores s’enganxin. Una vegada tancada, doneu-li la forma que més us agradi.
- Escalfeu el forn a 220-240 ºC, 10-15 min. Folreu una safata de forn amb paper antiadherent i poseu-hi unes 10 empanades, separades entre elles. Coeu-les 8-10 min, fins que la massa estigui lleument daurada. Repetiu l’operació amb la resta d’empanades.