Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Amb un ganivet, talleu el pernil a daus de 0,5 cm. Barregeu-los amb la mozzarella. Salpebreu-ho.
  2. Agafeu una circumferència de massa i poseu-vos-la al palmell de la mà. Amb l’altra mà, agafeu una cullera i ompliu-la amb el farciment, que posareu al centre de la massa, de manera que quedi la vora a punt per doblegar-la i formar un semicercle. Ajunteu les vores de la circumferència i pressioneu-les amb força amb el dit gros i l’índex, intentant que les dues vores s’enganxin. Una vegada tancada, doneu-li la forma que més us agradi.
  3. Escalfeu el forn a 220-240 ºC, 10-15 min. Folreu una safata de forn amb paper antiadherent i poseu-hi unes 10 empanades, separades entre elles. Coeu-les 8-10 min, fins que la massa estigui lleument daurada. Repetiu l’operació amb la resta d’empanades.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: