Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una olla amb aigua calenta, bulliu la vedella 40 min, fins que quedi tova. Retireu-la del foc, traieu-li el greix i, amb un ganivet, talleu-la a daus de 0,5 cm.
  2. Poseu els ous a bullir, 10 min. Retireu-los i reserveu-los.
  3. En una olla a foc mitjà, ofegueu les cebes, pelades i tallades a daus de 0,5 cm, amb oli fins que quedin transparents. Afegiu-hi la carn tallada a ganivet i el brou de cocció de la carn, i barregeu-ho bé.
  4. Afegiu-hi la barreja de condiments i deixeu-ho coure 5 min.
  5. Apagueu el foc, deixeu-ho reposar 15 min i afegiu-hi els ous cuits tallats a daus. Barregeu-ho i refrigereu-ho.
  6. Agafeu una circumferència de massa i poseu-vos-la al palmell de la mà. Amb l’altra mà, agafeu una cullera i ompliu-la amb el farciment, que posareu al centre de la massa, de manera que quedi la vora a punt per doblegar-la i formar un semicercle. Uniu les vores de la circumferència i pressioneu-les amb força amb el dit gros i l’índex, intentant que les dues vores s’enganxin. Una vegada tancada, doneu-li la forma que més us agradi.
  7. Escalfeu el forn a 220-240 ºC, 10-15 min. Folreu una safata de forn amb paper antiadherent i poseu-hi 10 empanades, separades entre elles. Coeu-les 8-10 min, fins que la massa estigui lleument daurada. Repetiu l’operació amb la resta d’empanades.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: