Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per dessalar el bacallà, poseu-lo en una primera aigua per treure'n l'excés de sal i començar la hidratació del peix. (Aquesta operació es fa sovint en cambres de conservació, ja que la temperatura ambiental és força elevada i patim el risc que es conservi malament. Després es fa el canvi d'aigua i es deixa al punt de salaó desitjat. La quantitat d'aigua sol ser el triple del pes del bacallà, i el temps varia en funció de la peça. Hi ha qui, quan elabora el bacallà esqueixat, només li fa una remullada per hidratar-lo i el deixa poca estona en aigua perquè li agrada aquesta salabror del bacallà.)
  2. Escorreu el bacallà i esqueixeu-lo. Barregeu-hi els fesols, els tomàquets de pera tallats a daus i les olives negres amb les cebes pelades i trencades també amb els dits. Amaniu-ho amb sal, oli d'oliva verge extra i un raig d'un bon vinagre de vi blanc.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: