Preparació
- En un pot, ofegueu la ceba tallada a la juliana. Quan es comenci a caramel·litzar, afegiu-hi el pollastre salpebrat i trossejat. Deixeu que es cogui.
- Afegiu-hi les nous trossejades, la poma tallada a daus i l’ou dur trossejat. Barregeu-ho bé.
- Afegiu-hi la farina i aboqueu-hi la llet a poc a poc, formant una beixamel. Reserveu-ho i deixeu-ho refredar.
- Coeu les endívies en aigua bullent, uns 10 min.
- Retireu les fulles de les endívies i ompliu-les amb la farsa del pollastre.
- Formeu-ne paquetets i arrebosseu-los amb farina i ou batut. Fregiu-los en mantega i reserveu-los.
- En un cassó, escalfeu la nata líquida a foc mitjà, deixeu que s’espesseixi i afegiu-hi el rocafort.
- Serviu les endívies acompanyades de la salsa rocafort.